010 792 0202
logo
Zet geluid aan
koken restaurant goud

Dine out of the box Met Goud

De beleving van GOUD bij u thuis met goed eten en een gastvrije beleving. U kunt deze luxe dinerbox bij u thuis laten bezorgen of u haalt deze op bij GOUD. Onze gastheer of gastvrouw zal per gerecht tips en instructies geven online zodat u in een handomdraai de GOUD gerechten serveert. Een verrassend, avondvullend diner van gemiddeld 2,5 uur waarbij u en uw gezelschap een blijvende herinnering creëren.

Beertje

Goed eten, goed drinken, geen gedoe Gewoon top

We blijven doen waar we goed in zijn: de gast verwennen en lekker koken. Met de nadruk op kwaliteit en persoonlijk aandacht blijven we doorgaan. We serveren smakelijk en herkenbaar eten, bereid van zo veel mogelijk producten van dichtbij. In een huiselijke sfeer. Want online heerlijk ontspannen dineren past helemaal bij deze tijd.

Hoe werkt het?

Het menu wordt door onze keukenbrigade met zorg bereid.  Speciale wensen kunt u vermelden bij opmerkingen tijdens het reserveren.

Op de avond van uw diner vind u de instructies in uw gouden envelop. Volg deze stappen, vul de toegangscode in en log in online.

Dit diner staat in het teken van gezellig tafelen. Geniet met uw gezelschap en laat de rest over aan uw online over. U krijgt tips om de gerechten te serveren en persoonlijke aandacht.  

Luxe dinerbox thuis? Bestel hier
Luxe dinerbox thuis? Bestel hier